Et bredt spekter av tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester. Alle på Fiberteam er ytterst fleksible og liker å forbedre og effektivisere arbetsmetoder for å kunne leverere en sluttprodukt av høyeste kvalitet.

Prosjektering/planlegging

Innenfor prosjektering og planlegging, har vi utdannet personell som er kjent med hvordan alle typer nett vil bli gjennomført. Vi kan hjelpe deg med alt fra skjematikk, planlegging av gravetrasé til materiellvalg.

Dokumentasjon

Våre kvalifiserte ansatte behersker mange typer dokumentasjon. Vi faller raskt inn i rammene for kundens spesifikke behov og krav. Vi er kjent med både den gamle og den nye standarden.

Prosjektledelse

Fiberteam har mange kompetente prosjektledere og anleggsledere. Om du ønsker at Fiberteam skal drifte ditt prosjekt så lover vi deg trygghet i form av god kommunikasjon og oppfølging.

Installasjon & montering

Vi tar oss av både privatkunder og bedriftskunder. Vi har utviklet gode rutiner for montasje og oppfølging av kunder. Våre ansatte er godt opplært innen fiber/tele, og tar stolthet i det å gjøre hver eneste sluttkunder fornøyd.

Drift & vedlikehold

Her har vi ansatte som er trent til feilsøking. Vi har tilstrekkelig opplæring på OTDR målinger og lyskilde detektorer

Oppheng av luftkabel

For oppheng av kabel, har vi tilfredsstillende kompetanse i firmaet. Vi henger opp alt fra ADSS, OPGW, Kveilrammer og nedføringer. Vi har kompetanse til å gjøre kvalitetskontroll på Feks. stolpesko og annet relevant utstyr. Samt retten til utdanning i området og holde nedfiringskurs.

Blåsing av fiberkabel

Vi blåser kabel i alle størrelser. Vi har god erfaring hele veien fra den minste micro-kabelen til største kanalkabelen.

Kontakt
oss