Fiberutbygging

Komplett FTH utbygging

Vi deltar gjerne i anbudskonkurranser og bygger fiberprosjekt i sin helhet.

Våre komplette turnkey-prosjekter inkluderer:

– Planlegging
– Søkeprosesser
– Grave og fiberarbeid
– Kundeleveranser
– Innmåling av trase
– Ferdigdokumentasjon

Vi har gode samarbeid med lokale entreprenører på graving og microtrenching.

Fiberteam leverer prosjektledelse av erfarent personell som har mange års fartstid i bransjen. Vi basereross på å levere kostnadseffektive, strukturerte og kvalitetsmessige anlegg.

Vi er godkjent av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet for utbygging av telekom-nett. Fiberteam er medlem av Fiberforeningen, som er en møteplass for hele bransjen. Det er viktig å delta i denne type foreninger for å kunne være med å jobbe for felles standarder og krav til standarder. Fiberteam er opptatt av kvalitet, og ønsker å kunne bidra med vår kompetanse og erfaring for enhetlige og gode retningslinjer for bransjen.

Vi er godkjent lærebedrift og har stor tro på å utvikle våre egne.

Installasjon av sluttkunder

Vi tar hele jobben fram til kunden er oppe på nett. Vi er fleksible og gjør våres ytterste for at sluttkunden skal bli fornøyd og sitte igjen med en god følelse etter å ha hatt besøk av Fiberteam. Våre trivelige montører har stort fokus på å utføre jobben etter sluttkundens ønske.

Installasjon av bedrift

Vi har mange års erfaring med installasjon av bedriftskunder. Vi har erfarne folk som er gode på å finne løsningene som trengs for å bygge nett ut til bedriftskunder.

Drift og feilsøking

Vi kan stille med folk på drift- og feilsøkingsoppdrag. Vi skreddersyr gjerne en løsning dersom det er ønskelig. Vi er også fleksible og kan ta på oss fortetningskunder.

Dokumentasjon

Vi i Fiberteam har en stor lidenskap for at nett skal dokumenteres skikkelig. Vi vet hvor frustrerende det er å jobbe i et dårlig dokumentert nett, så med oss så kan du være sikker på at det blir gjort skikkelig.

Vi tilbyr dokumentering med TelMe, Telemator og Smallworld. Vi kan også være behjelpelig med dokumentasjon i NIMS/NITRA.

Vi bruker TelMe Plan og kartserver.no for å holde kontroll på våre pågående prosjekter. Kartserver blir hyppig oppdatert etter prosjektets gang, og kunde får også dedikert tilgang til prosjektene slik at de har full kontroll.

Luftnett

Fiberteam har sine røtter i bygging av luftnett med ADSS kabel. Våre montører er kurset og vi har alt av utstyr som trengs for å bygge luftnett. Vi har stort fokus på å følge retningslinjer fra REN og byggherre i våre utbygginger av luftnett.